Måste följa säkerhetsbältet används för att lära dina kunskaper krockkuddar

[hem] bil kunskap från ägaren av världens första bil en födelsedatum 1886, reser vi hur det har genomgått enorma förändringar. Bilar ger oöverträffad bekvämlighet till alla, men med sin utveckling och popularitet ökar antalet dödsfall som orsakas av bilolyckor varje år. Airbag verkar till stor del reducerat dödligheten av bilolyckor, enligt statistiken, det finns bil krockkuddeanordningen framför kraschen, föraren av dödlighet, stora bilar minskat med 30%, 11% minskning medelstora bil, små bilar minskas 14%. Men hur mycket vet bilägare om krockkuddar? Låt oss lära känna krockkuddarna korrekt. Triggerpunkt
■ airbag
där vi tror att när fordonet utsätts för svår krockkuddar kommer att studsa, men detta är ett mer allmänt uttalande, ibland ser vissa ägare klagar krasch Krockkudden dyker inte upp. Detta är inte ett problem med själva fordonet, men på grund av airbagens utlösande läge. Efter
när fordonet frontalkollision, kommer fordonet göra en bedömning kollision är krockkudden utlösningspunkt belägen ovanför ratten och främre passagerar handskfacket nära grillen på bilen motsvarar.

När sidan av fordonet påverkas, är krockkuddarens triggerläge mellan fram- och bakdörrarna. Vid denna tidpunkt motsvarar krockkudden som motsvarar positionen för B-stolpen.
allmänhet vid B-stolpen hos fordonet kommer att utrustas med sidokrockkudden positionen, några avancerade modeller samtidigt är närvarande i A-stolpen och sätet sidan, också utrustad med krockkuddar för att mer fullständigt förbättra säkerheten. Dessutom kan användningen av mjuka interiörer också reducera skador som orsakas av kollisioner till viss del.

Det finns ingen kollisionsutlösningspunkt för krockkudden på baksidan av fordonet, så airbagen startar inte när svansen träffas. Korrekt förståelse av airbags arbetsprincip och utlösningspunkten för fordonet för att bestämma kollisionen kan undvika missförstånd av krockkudden.
ratt i ett flertal lägen, första officer, AZ pelaren, B pelaren, som framsätena är utrustade med sidokrockkuddar, krockkuddar kan vara jämnt fördelade i huvudet och bröstet stötkraft för att förhindra den bräckliga kroppen och passagerare Kroppen producerar en direkt kollision, vilket minskar risken för skador, vilket förbättrar säkerheten hos personerna inuti fordonet.

Lämna ett svar