David Beckhams Ferrari är till salu

Listan över David Beckhams lyxbilar kan göras lång. 

För att nämna några har han ägt sportbilarna Ferrari 612 Scaglietti, Porsche 911 Turbo Cabriolet, Aston Martin V8 Vantage och lyxkryssare som Rolls-Royce Phantom. Men kanske stilrenast i uppställningen är hans svarta cabriolet Ferrari 360 Spider – den som nu är till salu. 

LÄS MER: Putins limousin till salu – för 12 miljoner kronor 

Kostar cirka en miljon kronor

Bilen säljs hos den brittiska auktionsfirman H & H Auctions och förväntas gå under klubban för mellan cirka 940 000 och 1 060 000 kronor. Det är cirka en halv miljon mindre än vad en standardutrustad 360 Spider kostade ny när Beckham köpte sin 2001. 

Bilen är i riktigt bra skick med bara 1 400 mil på mätaren. Utseendemässigt har den en nattsvart lack och brun läderklädsel. Under huven sitter en V8 på 3,6 liter som producerar 395 hästkrafter, vilket tar den från 0-100 på 4,7 sekunder. Den före detta fotbollsspelarens exemplar har dessutom extrautrustning, såsom specialbeställda aluminiumfälgar, racingsäten i kolfiber, F1-växellåda och ett sportigare avgassystem. 

Det råder inget tvivel om att Beckham har en stor förkärlek för den här Ferrarin. Två år efter att han köpt den skaffade han nämligen en till av samma modell, uppger Carbuzz. 

Lämna ett svar