Bärgaren hade 1 jobb – misslyckas kapitalt

När din bil stannat på vägen, du har krockat eller till och med voltat så måste det vara extremt skönt att räddningspersonal och bärgare kan sitt jobb. Att de lugnt och metodiskt hanterar dig och din bil.

I Trinidad verkar bärgarna visserligen vara lugna och arbeta metodiskt men det där med att kunna sitt jobb? Ja, i det här enskilda fallet måste ändå kompetensen till viss del ifrågasättas.

Ni kanske minns den omtalade ”You have to be kidding me-filmen” från 2013. Här är en ny variant och även om den inte har ett lika färgstarkt soundtrack så verkar det som om efterarbetet blir betydligt jobbare. Terrängen är bergig och bilens nya position… Ja, den blir inte bra, speciellt inte för en bärgare.

Kanske läge för Trafikverket på Trinidad att ringa sjuårige Hannes Björklund från Grycksbo – han kan nämligen det där med att bärga bilar! Kanske kan han lära dem något om ”roll over sticks”…

Samtidigt är det ju svårt att inte gilla den avspända attityden hos bärgaren på Trinidad – till och med när allt bokstavligen går åt skogen undviker han att hetsa upp sig.

LÄS MER: Därför ska du alltid lägga i handbromsen

Lämna ett svar