8 saker du inte visste du kan göra med kupévärmaren

1. Värma isiga plastlister

Jo, att smälta bort is går alldeles utmärkt med varmluft från kupévärmaren och kan rädda både dagen och dörren.

 

2. Fixa frusna lås

Får du inte upp en dörr kan du alltid testa att blåsa på med kupévärmaren. Ett bra och säkrare alternativ än tändare. (Visst, är alla dörrlåsen frusna blir det kanske svårare att nå kupévärmaren.) Förresten, behöver du tina något fruset rör i exempelvis garaget kan kupévärmaren hjälpa till där också.

 

3. Torka skor

Blev skorna blöta i snöovädret? Lägg dem framför kupévärmaren och blås dem torra igen. Men se till att inte lägga dem alltför nära!

 

4. Fixa fotmys på kontoret

Varför inte ta med dig kupévärmaren från bilen och in till jobbet? Har ni det lite kyligt på kontoret så får lite varmluft snabbt ordning på dina stelfrusna fötter.

 

5. Forma glasögonbågar

Jodå, det går att forma plast med hjälp av en kupévärmare och det är ju inte direkt ovanligt att vi sitter på våra solglasögon i bilen och böjer dem till oigenkännlighet. Bara att blåsa på med varmluften och sedan böja tillbaka bågarna till rätt form. Men gör det inte med dyrare bågar – det finns naturligtvis en risk att de går av.

 

6. Frosta av frysen

Tycker du det tar för långtid att frosta av frysen ett dripp-dropp i taget? Ställ kupévärmaren framför och låt den blåsa in varmluft.

 

7. Ta bort klistriga lappar

Varit och handlat bilgrejer men har svårt att få bort prislappen? Blås på den med kupévärmaren och vips, så går det mycket enklare.

 

8. Föna hår & torka nagellack

Det händer tyvärr att vi blir sena till viktiga sammankomster. Möten, bröllop, dop och liknande. Men i stället för att fixa allt hemma och sedan köra för fort så kan du spara exempelvis hårfönandet tills du är på plats. En kupévärmare kan blåsa ordning på det mesta! Och snabbtorka nagellack så du slipper blåsa som en galning eller vifta som en väderkvarn.

Lämna ett svar