VW kommer till dig när du vill testköra bil

Och du bestämmer vart du vill åka. Så här fungerar det:

Provkörningen kan bokas genom mobilen på adressen instanttestdrive.com.

Där väljer du bilmodell och bestämmer mötesplats. Omedelbart ska den närmast tillgängliga bilen bekräfta provkörningen och en Volkswagen-representant möter upp med bilen på den valda adressen.

Sedan tar du över ratten och väljer var du vill köra. Det kan vara från en plats till en annan eller en vanlig rundtur.

När du kört klart lämnar du bara över bilen till Volkswagen-representanten.

”Lika smidigt som taxi”

Bilmodellerna du kan välja att provköra med Volkswagen Instant Test Drive är Passat Alltrack, Passat Sportscombi eller laddhybriden Passat Sportscombi GTE.

– Med Instant Test Drive gör vi provkörningen lika smidig, spontan och improviserad som en taxiresa. Det gör det roligare och enklare att provköra en Volkswagen, säger Jeanette Asteborg, marknadschef på Volkswagen Sverige, och fortsätter:

– Många bilåterförsäljare är i dag enklast att nå med en egen bil, men med Instant Test Drive är det i stället bilen som kommer till dig som kund – på dina villkor.

Volkswagen Instant Test Drive har utvecklats i Sverige och hade världspremiär i Stockholm i går. Pilotprojektet ska pågå i tre veckor.

Ifall responsen från användarna blir bra kan Volkswagen Instant Test Drive komma att lanseras även på andra orter och i fler länder.

Sugen på en VW? Se hur mycket du får för din gamla bil här

Lämna ett svar