Vi testar 5 bra suvar – får mötas i 10 ronder

VW Tiguan – betyg i 10 kategorier

Vi har kört nya Volkswagen Tiguan – en bil som redan blivit en jättesuccé i Sverige.

Och visst är det här en både förnuftig, mångsidig och praktisk bil. Men att kalla Volkswagen Tiguan för spännande eller rolig… nej. Det kan vi inte.

 

BMW X1 – betyg i 10 kategorier

Gamla BMW X1 var en bra bil. Men den nya generation av modellen som nu lanseras är så mycket bättre. Komforten, utrymmena, designen… allt har lyfts till en annan nivå. Dessutom upptäcker vi snabbt att BMW X1 också blivit rolig att köra.

 

Mazda CX-3 – betyg i 10 kategorier

Det här är en av marknadens minsta suvar. Men den är en av de största karaktärerna.Först konstaterade vi att Mazda CX-3 är komfortabel, snygg och rolig att köra. Nu står det klart att det också är en prisvärd bil.

 

Suzuki Vitara – betyg i 10 kategorier

Det finns bilar som kör lite utanför radarn. Inte sällan står det Suzuki på dem. Men är du ute efter en behändig bil med hög sittposition och många nyttiga finesser så glöm för allt i världen inte bort Vitara S. Vi har testat Vitara S med den helt nya bensinmotorn på 1,4 liter.

 

Seat Ateca: Betyg i 10 kategorier

I höst kommer många att göra verklighet av sina suv-drömmar. Anledningen: Seat har precis lanserat sin första suv. Kombinationen av pris, utrustning, design och köregenskaper gör Ateca till årets kanske allra bästa suvköp.

Lämna ett svar