Strandad skjutsades av polisen 16 mil

Mark Ross befann sig i den amerikanska delstaten Indiana när han fick det tragiska beskedet. Hans syster hade omkommit i en bilolycka. Marks första tanke var att ta sig till sin mamma. Hon befann sig i Detroit många mil därifrån.

Han fick lift med en person han kände. Färden gick enligt planerna fram till staden Troy i Ohio. Men farten var för hög och plötsligt hade de en polisbil med blåljus påslagna efter sig.

Föraren stannade bilen och polismannen Trooper J. Davis kunde snabbt konstatera att körkortet var indraget och att föraren även gjort sig skyldig till annan brottslighet. Föraren greps och det var inte tal om att färden kunde fortsätta.

Mark tvingades lämna passagerarsätet och stod rådvill och förtvivlad och tittade på när bilen bogserades bort.

Körde honom 16 mil till Detroit

Då dök räddningen upp i form av polismannen David Robinson. Han visade sig vara en polis med ett mycket stort hjärta.

– Jag bröt samman och grät och han såg uppriktigheten i mina tårar. Han böjde sig fram och började be för mig och min familj, säger Mark Ross, till Inside Edition, enligt sajten q13fox.com.

Dessutom erbjöd David Robinson sig att köra Mark de 16 milen till Detroit där han kunde möta sin kusin och så småningom mamman.

– Alla vet hur mycket jag har ogillat poliser, men jag är ärligt och uppriktigt tacksam för den här killen. Han gav mig hopp, säger Mark Ross om David Robinsons insats.

Mark Ross familj uppger också att de är mycket tacksamma över David Robinsons generositet.

Den snälla polisen David Robinson har även lovat att komma till begravningen som stöd.

 

Sugen på ny bil? Kolla här vad du får för din gamla!

Lämna ett svar