Privatleasing: 31 bilar – så mycket kostar de

LISTA: 10 privatleasingklipp just nu

Med sommaren kommer värmen till svenska bilhallar. Och flera återförsäljare har laddat upp med fina erbjudanden till privatleasingkunder. Vi har samlat 10 bilar som för rätt köpare blir ett bra bilägande under avtalsperioden.

 

LISTA: Privatleasing – 10 smarta bilar

Privatleasing blir som sagt allt mer populär. Och det finns många bra bilar ute på marknaden. Här har vi listat tio smarta bilar som går att privatleasa. Observera att priserna är exempel och kan variera mellan olika handlare, så det kan vara en bra idé att prata med flera olika. Och kom ihåg att noga granska vad som ingår innan du skriver under avtalet.

 

LISTA: 11 bra bilar att privatleasa för en låg månadskostnad

Även om en privatleasar så kan tusenlapparna rinna i väg varje månad. Men det finns billigare alternativ – bilar som går att privatleasa för en låg månadskostnad.

Här har vi listat 11 modeller som vi tycker är vettiga alternativ för privatleasing. Observera att priserna är cirkapriser och kan skilja en hel del mellan olika handlare.

 

LISTA: Fällor som kan stå dig dyrt

Men ibland kanske det är för bra för att vara sant. Och det finns ju så klart en hel del fallgropar att ramla i så det gäller att välja rätt bil och rätt leasingavtal.

Här är 10 punkter som hjälper dig att välja rätt – plus några riktigt bra bilval för dig som funderar på ett privatleasa en bil.

 

LISTA: Här är de okända fällorna

Många av fallgroparna kan te sig uppenbara, men sen finns det de lite mer okända som riskerar att förvandla din bildröm till en mardröm.

Vi har tagit del av en av de största privatleasingaktörernas guide för vad man ska tänka på som privatleasingkund – det kan vara värt att ta en titt här innan du ger dig ut i jakten på den perfekta bilen att privatleasa.

Lämna ett svar