53 bra suvar: Budget, lyx och mittemellan

12 hetaste suvarna i bilhallarna i sommar

Alla vill sitta högt, och alla vill åka suv.

Aldrig förr har det funnits så många bra alternativ för suv-köparna på den svenska marknaden och den här sommaren är inget undantag. Här listar vi de 12 hetaste suvarna i Sverige i sommar

 

10 bästa suvarna i olika prisklasser

Alla vill kanske inte ha den största suven, eller den dyraste. Det finns gott om alternativ för alla typer av bilköpare.

Här har vi listat tio modeller – i olika storlekar och prisklasser – som kan vara värda att satsa på. Kanske finns din drömbil här?

 

10 begagnade suvar – våra bästa tips

Suvar bjuder ofta på bra komfort, bra framkomlighet och rejäla utrymmen. Ofta är de hiskligt dyra när de är nya, men nu finns många suvar ute på begagnatmarknaden. Här tipsar vi om tio modeller som kan bli trevliga och bra begagnatköp.

 

10 bra suvar – lyx och begagnat

Kanske vill du ha en lite lyxigare variant? Men samtidigt inte betala astronompriser? På den begagnade bilmarknaden finns det gott om alternativ.

Vi har sammanställt en lista med 5 lyxmodeller och 5 riktigt bra begagnade alternativ som är mer realistiska för plånboken.

 

Begagnat – 11 bra småsuvar under 100 000 kronor

En suv behöver inte vara stor för att vara bra. Och man behöver inte köpa en ny för att få funktionen av en bil med bra framkomlighet. Här är 11 begagnade småsuvar som vi tycker är roliga eller smarta bilval.

Lämna ett svar