Nya Top Gear-trailern hyllas

Top Gears nya programledare Chris Evans kan ha haft den tuffaste starten i tv:s historia. Radioprofilen har hånats i månader av brittisk press, och har blivit utskrattad av Top Gear-fansen.

Evans skapade rubriker när han blev åksjuk och kräktes under en inspelning, och att han hade svårt för att prata samtidigt som han körde bil.

Inspelningarna har kantats av konflikter och skandaler – senast när rallycrosstjärnan Ken Block gjorde en burnout vid ett krigsmonument i London.

”Här finns allt ni behöver, Top Gear-fans”

Men nu har BBC släppt en ny lång trailer med godbitar ur den nya säsongen – och den hyllas.

”Här finns allt ni behöver, Top Gear-fans”, skriver Autoblog efter att ha sett den actionladdade trailern.

Bland annat får vi se Chris Harris ratta den nya Aston Martin Vulcan runt Abu Dhabis GP-bana, Jenson Button skrämmer slag på Chris Evans i en McLaren och Sabine Schmitz gör upp med Chris Harris med maskingevär monterade på bilarna. Vänner-stjärnan Matt LeBlanc kör Ariel Nomad i öknen och plågas i en Reliant. Allt är snyggt, påkostat och storslaget.

Många gör tummen ned

Motorsajterna är entusiastiska. Men räcker det för att vinna över tittarna? På Youtube har trailern fått mer än dubbelt så många ”tummen ned” som ”tummen upp”, och hatstormen mot Chris Evans fortsätter.

Nya Top Gear har premiär 29 maj i BBC 2.

Först i höst får vi se vad det gamla gänget med Clarkson, Hammond och May har hittat på i sin nya serie. Det nya programmet med förra Top Gear-trion ska visas på streamingtjänsten Amazon Prime.

 

Är det dags att byta bil? Se vad du kan få för din gamla här

Lämna ett svar