Här är alla golfares favoritbil

Bilen ägs av en pensionerad golfentusiast. Han vände sig till företaget Work System i Tenhult vid Jönköping med sitt speciella önskemål om bilbygge. Work System bygger normalt inredningar till transportbilar.

– Vanligtvis handlar det om hantverkare som vill bygga om sina bilar så det är klart att det var lite annorlunda när Gert hörde av sig och ville att vi skulle optimera hans bil för att packa golfprylar, säger Johan Hansson, försäljningsansvarig på Work System, till tidningen Svensk Golf.

Många speciallösningar

Bilen har byggts som en konceptbil med syftet att det ska gå att lasta bagar, klubbor och andra golfprylar på ett så effektivt och smidigt sätt som möjligt.

– Eftersom många av oss på firman spelar golf så tyckte vi att det skulle vara roligt att se vad vi kunde göra, säger Johan Hansson.

Under det upphöjda golvet finns det utdragbara lådor där det går att ha golfbollar, skor och andra golftillbehör. Dessutom finns det förvaringsutrymmen i sidodörren samt baktill i bilen. I bakpartiet finns en utdragbar så kallad släde där det går att ha golfbagar och golfklubbor.

En klädhållare finns också.

Johan Hanson tror inte att beställningarna på liknande bilar kommer att öka på något dramatiskt sätt.

– Det här är en väldigt speciell grej som passar bäst om man lägger nästan all sin tid på att spela golf.

Kanske sälja bilen? Se vad du kan få för bilen här

Lämna ett svar