Avslöjade: Här är nya hemliga bilmodellerna

Porsche rullar ut mängder av 911-modeller. Här en 991:a med mycket lite kamouflering. Vi ser led-ljusen som integrerats i främre kofångaren och vi se en bakstötfångare med de luftutsläpp som behövs för alla bilar med turbo. Avgassystemet har vi inte sett tidigare vilket kan betyda att det här är en variant av 911 som är helt ny.

 

Tydligare än så här har vi hittills inte sett den nya suven från Bentley – Bentayga. Bilen sågs köra på väg till Volkswagen-gruppens testanläggning nära Nürburgring.

Foto: Andreas Mau/Carpix

 

Ford planerar en ny Kuga till modellåret 2017. Spionbilder på bilen avslöjar att några av designdetaljerna från 2015 års Ford Edge där bland annat grillen är väldigt lik den på dagens Edge. Vi ser också en helt ny front med led-lampor dagtid. Bak ser vi också nya lampor och ny baklucka. Bilen på bilden var maskerad även på insidan vilket tyder på en rad designförändringar. Under huven ser vi troligen bland annat Fords 1,6-liters Ecoboostmotor.

 

Vi har sett den flera gånger – kommande cabrioletversionen av nya Mini. Och här är den relativt omaskerad vilket skvallrar om att vi snart får se den helt färdiga bilen.

 

Aston Martin är flitiga på olika testbilar. Och precis som tidigare är spionfotografen beredd med sin kamera. Här är en kommande version av Aston Martin DB11. Kamoufleringen har vi sett tidigare och bilen är väl testad vid det här laget.

Foto: Andreas Mau/Carpix

 

I slutet av det här året ska Mercedes rulla fram en ny GLS och en GLS AMG Sport. Bilarna har setts på kalibreringstester i västra USA. I dag heter modellen GL men då Mercedes ska döpa om sina suvar så att de kopplas ihop med sin rätta klass blir det nya namnet GLS. De första bilderna på bilen lär komma inom kort.

 

Hur Smart är det här? En Smart där det går att plocka av taket. Bilen har testats i södra Spanien och då bilen har mer eller mindre helt utan kamouflering så lär vi få se en färdig bil inom kort. Motorer kommer att bli desamma som i det vanliga Smart-programmet.

 

 

Audis lilla fina sportbil TT och TTS fick massor av beröm när den kom förra året. Och nu skissar Audi på en ännu värre variant – en TT RS. Bilen har setts på testbanan och även om den vid en första anblick ser ut som en vanlig TT så döljer det sig en hel del spännande under skalet. Det påstås att vi kommer att få se samma 2,5-litersfyra som i RS3 men att motorn då trimmas upp till närmare 400 hästkrafter. Det kan också bli samma tvålitersmotor som byggs för Golf R400.

Foto: Andreas Mau/Carpix

 

Det här är bilhistoria – den allra första suv:en från Seat. Visst, det är mörkt och bilen är väl kamouflerad. Bilen byggs på VW-gruppens MQB-plattform och bilen ska byggas bredvid Skoda Yeti på fabriken i Tjeckien. Vi vet ännu inte vad Seat ska döpa bilen till. Debut under nästa år.

Foto: Wesley Steenbergen

 

Samma regniga kväll som Seat var ute och testade sin nya suv testades också ansiktslyfta Leon. Dagens Leon är relativt ny vilket betyder att det bara blir mindre förändringar på nästa modell av bilen.

Foto: Wesley Steenbergen

 

Ibland är de lite äldre bilarna minst lika spännande som de nya. Här har fotografen fångat en 2009 års modell av Mercedes SLR Stirling Moss. I dag finns det endast 75 stycken exemplar av den här häftiga bilen och när bilden togs fanns det ytterligare två bilar på samma plats. Prislappen på den här begagnade bilen är imponerande sju miljoner kronor.

Foto: Andreas Mau/Carpix

BILDER: De mest extrema drömbilarna just nu!

Lämna ett svar