Spionbilder: Hemlig Mercedes C-klass

Mercedes C-klass Plug-in-hybrid

Jodå, även Mercedes C-klass kommer att dyka upp som plug-in-hybrid. Testbilder avslöjar Mercedes planer på hybriddrivlinor även för sina mindre bilar. Mercedes testar både sedan- och kombiversionen. Elmotorn väntas få jobba tillsammans med en fyrcylindrig bensinmotor. och debuten kommer att ske redan i år för modellåret 2015.

Ferrari La Ferrari XX

Vi har nyligen hört rykten om en XX-variant av Ferrari La Ferrari och Ferrari har bekräftat dem. Testbilderna från Nürburgring säger samma sak. Bilen på bilderna har massor av kolfiber och varvtiderna på slingan skvallrade om riktigt bra prestanda. Testbilen rullade runt med olika Pirelli-däck.

XX-varianten kommer inte att vara för gatan utan enbart för bankörning. Premiär i början av 2015.

Audi Q7

Audi planerar för en helt ny Q7. Bilen på bilden är fortfarande rejält maskerad och ryktet säger att bilen är försenad flera månader på grund av sena designförändringar. Största förändringen ligger i en viktminskning på 400 kg. Bilen ska vara klar tidigt 2015 och dela mycket teknik med VW Touareg, Porsche Cayenne samt Bentleys nya suv.

Porsche Cayman GT4

Porsche Cayman GT4 har det snackats om en tid – och visst testkör Porsche bilen som bäst på Nürburgring. Det blir en betydligt mer aggressiv look på GT4 jämfört med dagens värsting GTS. Fronten påminner mycket om 911 GT3. Nya stora hjul och en effektökning till cirka 360 hästkrafter är att vänta.

Mini Cooper S

Mini Cooper S kommer i en femdörrarsversion. Fronten – här omaskerad – blir densamma som på tredörrarsbilen. Vid samma tillfälle syntes också Clubman-versionen som av bilderna att döma ser ut att bli bredare än tidigare.

Lämna ett svar