Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man håller Slush möjliga av hjulhusen

Underhålla din bil är viktigt som helst på året, men särskilt så i snö och slask på vintern. Det är en bra tid att se till att dina vätskenivåer är korrekta, att du har rätt däck för väglaget och att däcken har rätt. Det är också en bra tid för att förbereda sig för några av vinterns mer obehagliga biverkningar, såsom ackumulering av fryst slask som byggs upp i dina hjulhusen. Lämnas därhän, kan det växa sig stora nog att slipa dina däck och påverka din styrning. Emellertid kan risken för uppbyggnaden minimeras. Saker du behöver
Jack
Heavy plastpåse
Silvertejp
Slang
nylonskiva
städtrasor
kiselbaserade fordonsindustrin Protectant sprej
vakter Replacement splash (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Jack bilen för att höja ett av däcken från marken. Avlägsna däcket, och täcka bromsarna med en tung plastpåse. Tejpa påsen på plats med silvertejp.
2

Slang ut din hjulhuset, och använda en pad nylon skrubbning för att lossa några områden caked-on smuts. Blot hjulet väl torrt med en ren trasa.
3

Spray insidan av hjulhuset med en kisel-baserade bil skyddande produkt, det slag som används för att hålla dina däck och navkapslar från insamling smuts. Det ger en nonstick yta på insidan av din hjulhuset, minimerar snöslask uppbyggd.
4

Kontrollera stänkskydd i hörnet av dina hjulhusen, för att säkerställa att de är intakta och säkert fastsatt. Om inte, byt ut dem.
5

Avlägsna påsen från bromsarna, och byt dina däck. Sänk bilen, och flytta till nästa däck. Upprepa, har tills alla fyra hjulhusen behandlats.
6

Upprepa denna process genom vintern så behövs, för att återställa nonstick beläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149613.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.