Hur man undervisar en klass på Driving Speed ​​Limit

En av de vanligaste dödsorsakerna på motorvägen är fortkörning. Körning hastighetsgränsen kan minska antalet olyckor och rädda liv. Unga, oerfarna förare tenderar att skynda eftersom många av dem inte inser hur farligt det kan vara och hur lätt det är att tappa kontrollen över fordonet. Många erfarna förare snabbare eftersom de är övermodig och helt enkelt inte tro något kommer att hända dem. Alla förare kan ha stor nytta av att ta en klass på körningen hastighetsgränsen att lära sig varför det är en så viktig fråga. Saker du behöver
Körkort
ren färdregistreringen
körskollärare licens
Klassrummet
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad lagarna är i ditt tillstånd i samband med undervisning en drivande klass och se till att du har de kvalifikationer som krävs. Skaffa något som du saknar att undervisa en klass. Lär dig om ditt tillstånd kräver ett skriftligt prov, en i bilen test eller båda. Det är viktigt att du följer alla lagar och förordningar för att säkerställa din klass accepteras av staten som en legitim en som eleverna kan lita på och lita på.
2

utveckla en kursplan som beskriver alla material du behöver för att täcka i klassrummet. De ämnen du behöver för att täcka inkludera olika hastighetsbegränsningar för olika områden såsom vägar, landsbygd, gränser stad, skolzoner och så vidare. Läroplanen kommer att hjälpa dig att hålla den klass på kursen och se till att du täcker alla områden. Det kommer också att hjälpa dig att skapa studera lakan och testa för att se om eleverna lär sig.
3

förklara reglerna som gäller för hastighetsbegränsningar och varför dessa lagar existerar. Många förare förstår inte varför hastighetsgränserna är nödvändiga, så de antar att allt kommer att bli bra så länge de inte går fortare än vad de känner sig bekväma körning. Detta är dock inte fallet. Hastighetsbegränsningar sätts på plats för säkerheten för förarna och deras passagerare. Det hjälper också föraren bestämma säkra hastigheter inom alla områden, även de som de inte känner.
4

Förklara varför det finns tillfällen när du behöver för att köra under hastighetsgränsen. Detta är något som många förare tenderar att ignorera. De saktar inte ner och kör under hastighetsgränsen eftersom de inte behöver, men i många fall kan det vara farligt att inte sakta ner. Till exempel, när vädret är dåligt på grund av kraftigt regn, snö eller is, vägarna är slick och stoppa är svårare. Andra situationer som kräver körning under hastighetsgränsen inkluderar tung trafik, dåliga vägförhållanden och områden under konstruktion. Å andra sidan är det också viktigt att täcka varför kör den rekommenderade hastighetsgränsen är nödvändigt för att undvika olyckor i vissa fall, till exempel när man kör på motorvägen.
5

Snacka om straffen för att bryta lag och fortkörning. Om fångas fortkörning, förare riskerar att få en biljett och även tillfälligt förlora sina körkort om hastigheten är för hög, men det är inte den enda anledningen till att inte fortkörning. Den främsta orsaken är att köra för fort är farligt och sätter allas liv i fara. Olyckor som inträffar vid höga hastigheter slutar ofta i dödsfall. Även om föraren går iväg oskadd, kunde han enkelt ta livet av passagerare och /eller personer i andra fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145895.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.