Hur man identifierar Antik Harley Tankar

Vissa Harley-Davidson entusiaster njuta restaurera gamla cyklar till sitt ursprungliga skick. Ibland identifiera alla de antika delarna, oavsett på cykeln eller inte, tar lite detektiv arbete. Harley gastank kan oftast identifieras genom märken på tanken, och i avsaknad av dessa typer av skruvhål för lättnad intryck där märken var en gång fästa. Ibland är dessa bucklor finns på botten av tankarna eller mellan dem. Saker du behöver
Harley antika katalog
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ramen på cykeln för ett chassinummer, vilket syntes på alla Harley-Davidsons efter 1968. Detta nummer kan precisera året den gjordes. Använd en Harley antik katalog för att identifiera vilken typ av tank som tillverkas på Harleys det året och jämför det med tanken närvarande på cykeln. Om egenskaperna matchar, är det sannolikt tanken är originalet.
2

Leta efter en bränsleavstängning petcock på toppen av den vänstra tanken. Om man är närvarande, var tanken tillverkades mellan 1941 och 1965.
3

Kontrollera tanken för emblem. Matcha något du hittar i Harley katalogen. Om det inte finns några emblem, undersöka lättnad intrycket av dem. Ofta kan deras former fortfarande dechiffreras i tanken. Till exempel, reservoarer under 1961 och 1962 har den lättnad som höll ett fyrverkeri emblem.
4

Kontrollera remsor på tanken som en gång höll ett emblem. Till exempel var en remsa punktsvetsat på tanken mellan 1940 och 1946. Några år producerade tankar med ytterligare remsor eller olika formade remsor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118801.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.