Golf Cart karossutformningar

En häftklammer för vissa golfare så tidigt som på 1930-talet, har golfbil bevisat sin användbarhet utanför green. Golfbilar används nu av många ägare som ett transportmedel, som möjliggör bekväm resa i parker, pension samhällen, även på bostadsgator. Eftersom efterfrågan har ökat, så har tillgången på olika organ stilar utanför den traditionella golfbil look. Forma

form av organ golfbil har förändrats med tiden. Ursprungligen med en gammaldags bil look, utvecklade kommersiella golfbilar småningom en ganska hård ram som lånade sig till bär klubbor och passagerare. De satt traditionellt två passagerare med plats för klubbar i baksätet. Nyligen har dock fler karossutformningar blivit tillgängliga, inklusive Kit för att göra golfvagnar ser ut som sportbilar. Utöver dessa specialiserade kit, har golfbil kroppsform blivit mer rundad.
Color

Golfbil ägare också har många färgalternativ finns. Medan den traditionella gräddvit är fortfarande vanligt på golfbanor, kan personliga golfbilar ofta göras i någon färg som en bil kan. Det finns även en växande marknad för dekaler golfbil, att ge golfvagnar en personlig prägel, vilket gör dem ser ut som något från en hot-rod till en Arizona horisont.
Canopy

annan standard för kommersiella vagnar, har många golfbil organ utformats med en baldakin som täcker drivrutiner för extra lindring från solen på en varm dag. Medan han fortfarande populär, är trädkronorna ibland uteslutas i golfbil designen, särskilt med personliga eller modifierade vagnar. När detta sker, kan det göras med allt från ett tjockt material lock till en tung plast, komplett med sidoljus och handtag för att få in och ut ur vagnen. Addera Tillbehör

På grund av den växande populariteten för golfvagnar utanför kursen och även på kommersiella gator, har vissa företag släppt street-rättsliga vagnar som inkluderar kroppens mönster är vanliga i bilar. Detta omfattar allt från en vindruta till strålkastare, bromsljus, även backspeglar. Ser mer ut som utomhus Smart bilar, dessa vagnar har även en tunga chassi och fjädring med robusta hjul, konstruerade för att hantera mer än bara behagligt, böljande kullar av gräs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118691.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.