Hur man gör en buss en Camper

En av fördelarna med att utrusta en gammal skolbuss och förvandla det till en camping eller ett fritidsfordon (RV) är att du har möjlighet att designa din egen livsrum och bygga det från grunden. Som ett resultat, kan du se till att din nya husbil har alla de funktioner och tillbehör du vill ha exakt där du vill ha dem, vilket på-the-road resa en tröst och en glädje. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skill såg eller hacka såg
Hammer
Nails
Lumber (2-av-2s, 2-by-4s, 1/4-tums plywood ark) katalog borrmaskin med
metall bit Skruvar och bultar
Isolering
Gips eller paneler
Plåt
Propan tank och kamin set
Laminat trägolv
gardinstänger
Construction klass självhäftande
UPS
djupt cykel batteri
Batteri isolator
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla säten med en sockel skiftnyckel. Om du inte kan komma på en annan användning för sätena, förfoga över dem i en deponi. Gör en plan för det inre av din buss, även när du vill sätta lagring, en säng, en spis, och alla andra objekt som du vill som en del av din resa hem.
2

Skär en utsträckta ramen av 2-by-2s löper längs längden av båda insidor i bussen. Anslut 2-by-2s till varandra och skruva dem i aluminium sidospår av själva bussen. Använd en borrmaskin för att borra hål i sidan av bussen för att skruva i skruvarna. Om du vill blockera ut vissa eller alla fönster, förlänga din ram ovanför fönstren. In ramarna
3

installera isolering, precis som du skulle göra för dubbar av ett hus. Isoleringen hjälper bussen sval på sommaren och varmare på vintern. Om du planerar att installera några elektriska kretsar, lägga ledningar under reglarna och vägg ramar innan tilläggsisolering. Täck reglarna med gips eller annan typ av paneler material.
4

Konstruera stora möbler såsom en säng plattform, som kan göras av 2-by-4s som en ram och ett ark med 1 /4-tums plywood såsom den översta delen av bädden plattformen. Gör ett livsmedel räknare och spisen ur plåt skruvas fast på en plywood bordsskiva och en 1-by-1-tums band av trä som beskriver det område där du kan montera en gasolspis. Förvara gasolflaskan under bänkskivan där spisen är placerad.
5 stora

Bolt inredning bitar i golvet och sidoväggarna i bussen. L-fästen, finns på de flesta järnaffärer, kan användas för att skruva i skruvar till både buss golvet och vilken typ av möbler som du installerar. Inredning inkluderar en 1/4-tums plywood plattform för en säng och lådor lagring, som du kan installera så att de glider ut från under sängen plattformen. Vissa husbil resenärer tycker också att ha ett skrivbord och bänk som en arbetsyta eller en plats för att spela spel med familjen.
6

Installera ett flytande trägolv i din buss, vilket hjälper dig att hålla bussen ren, som du kan sopa eller tvätta golvet med lite problem. Om du konverterar din buss till ett billigt bostadsyta, överväga att använda golv laminat trä, vilket är mycket billigare att köpa än äkta trä och du kan rengöra och underhålla det med liten ansträngning. In
7

Skruv eller använd bygg-grade lim lim cement för att säkra gardinstänger över fönstren. Montera gardinerna över alla öppna fönster, som ger extra isolering samt avskildhet.
8

Lägg ett djupt cykel batteri är anslutet till en strömriktare om du vill driva din buss. Du kan ansluta djupt cykel batteri till din buss motorns generator genom ett batteri isolator. En professionell mekaniker bör installera isolator. Batteriet isolator ger dig möjlighet att vända en switch för att avgöra om motorns batteriet laddas eller du använder den djupt cykel batteri. Den makt inverter omvandlar batteriets likström el till en användbar form av växelström. Inkludera en strömriktare med eluttag där du kan ansluta dina apparater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118776.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.