Teleflex Safe-T Installation i

Installera ett Teleflex Safe-T kit omvandlar kuggstångsdrivna styrsystem på din båt till ett roterande styrsystem. Rotary styrningen använder en kabel som är kopplat till en roterande växel placerad bakom förarplatsen. Den Teleflex Safe-T kit snäpper på plats och kräver inga större förändringar. Lägg inte smörjmedel till styrkabeln eller låt den bli smutsig under installationen eller styrsystemet skadas. En ratt ingår inte i satsen och måste köpas separat. Saker du behöver
Borrmaskin med en 5/16-tums borr och en 2 7/8-inch borr
Sprint avdragare
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner

1

Placera den medföljande mallen på styrpulpeten. Borra 5/16-tums hål i de tre korrekt markerade platser. Borra ett 2 7/8-inch hål i det markerade platsen.
2

Ta bort sprinten på rattstången med en saxsprint avdragare.
3 < p> Trä förutsatt låsmuttern på änden av tappen. Dra åt muttern för hand.
4

Skjut rodret fäste på rattstången. Säkra rodret fäste med medföljande sexkantsbultar, platta brickor och sexkantsmuttrar. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel. Byt sprinten.
5

Sätt rodret på rattstången. Fäst rodret rodret montera konsolen med de sexkantiga bultar och brickor. Dra åt sexkantbultarna med en skiftnyckel.
6

Installera gunga och ratt per tillverkarens anvisningar. Gungan och ratt ingår inte med Teleflex Safe-T kit.
7

Ta bort sprinten på kabelgenomföringen på rodret med en saxsprint avdragare.
8

in änden av den medföljande styrkabeln som inte innehåller en passande i den nedre rodret posten tapp. Dra kabeln tills den vidrör interna växel.
9

Vrid ratten i endera riktningen för att dra kabeln till rodret. Vrid ratten i samma riktning tills det inte kan vända något ytterligare. Vrid ratten i motsatt riktning tills det inte kan vända något ytterligare. Kabeln ändbeslaget bör säkras i posten tappen. Byt sprinten.
10

Vrid ratten åt vänster tills det inte kan vända något ytterligare. Kabeln ändbeslag bör förbli i posten tappen. Vrid ratten åt höger tills den inte kan vända något ytterligare. Kabeln ändbeslag bör förbli i posten tapp.
11

Sätt på tillbringat resor röret över den exponerade styrkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118757.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.