Hur Fit Harley-Davidson Dyna Wide Glide packväskor

packväskor, eller sadelväskor, var en gång en enkel metod för häst-burna ryttare att bära förnödenheter över långa avstånd. Medan moderna civilisationen inte längre är beroende av sann hästkrafter för transporter, har behovet av att rida uppfyllts av hästar av stål och krom. Dyna Wide Glide har varit en av de mest framstående hästar i Harley-Davidsons stabil sedan den infördes i slutet av 1970. Emellertid kommer Wide Glide med några bekvämligheter i fråga om bagage bäregenskaper. Lyckligtvis erbjuder Harley-Davidson flera sadelväskor för Wide Glide, allt från en enkel kasta-over typ inställd på en mer permanent installerad saddlebag set. Medan de stela väskor erbjuda mer trygghet, kräver de också flytten av motorcykelns bakåtriktade blinkers, lägga till komplexiteten i installationen. Saker du behöver Kundservice stativ eller jack
stjärnskruvmejsel
Avbitartång
Skalningslängd Tool Review Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel signal
Turn flyttningssats
värmekrympning-typ rumpa kontakter
Värmekanon
Rigid-mount sadelväska och hårdvara kit
Visa fler instruktioner
Inkast Över Sadelväska Installation
1

Parkera motorcykeln på sidostödet och lägga sadelväskor över passageraren delen av sätet.
2

Dra åt justering snören eller remmar som överbryggar sadelväskorna tills toppen av sadelväskor är ovanför bakskärmen stöden. Varje sadelväska bör vila tätt mot sidan av sätet utan att röra bakbromsen rotor, bakre remskiva eller avgasrören. Flytta sadelväskorna eller dra åt justerskruvarna skosnören om sadelväskor vila mot någon av dessa komponenter.
3

Linda främre sadelväska montering remmar runt de övre bakre fästen stötdämpare. Dra det bakre fästet remmarna mot den bakre blinkers stöd i slutet av bakskärmen.
4

Dra monterings remmar spända tills sadelväskor har ingen front-to-bak eller sida-till-sida rörelse. Addera Stelt-Monterad Sadelväska Installation och Turn Signal Relocation
5

Montera motorcykeln på en tjänst stativ eller domkraft och lyft bakhjulet från marken. Detta ger mer utrymme att arbeta under bakskärmen.
6

Ta bort skruven från botten av batteriluckan på höger sida av motorcykeln, med en stjärnskruvmejsel. Lyft batterilocket uppåt och bort batteriet. Ta bort den svarta negativa batterikabeln från batteriets minuspol, identifieras genom ett minustecken, med en stjärnskruvmejsel. Flytta kabeln från batteriet och motorcykelns ram.
7

Reach under båda sidorna av bakskärmen tills du känner den bakre ledningar blinkers och klippen ledningar. Arbetet ledningarna ur klippen, dra ledningar ner tills du har utsatt minst två inches av ledningar. Skär båda bakre ledningar blinkers med avbitare. Skala av en 1/2-tums isolering från båda ändarna av klippa tråd, med hjälp av en tråd strippa verktyg.
8

bort de bakre blinkers bultar från de inre kanterna på bakskärmen, med hjälp av en skiftnyckel. Dra blinkers ur de bakre stagen fender support. Dra de bakre blinkers av deras montering stjälkar.
9

Bänd linserna bort av både blinkers, med spetsen på en platt skruvmejsel. Dra glödlampan, reflektorn montering och ledningsdragning av blinkers bostäder.
10

bort de bakersta bultarna på spetsen av båda bakskärmarna stöd, med hjälp av en hylsa och en hylsnyckel. Skruva den förlängda stjälkar blinkers, ingår i flyttningssats, på bultar fender support hål. Dra stjälkarna till mellan 12 och 18 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel försedd med en bladvinkeltillsats skiftnyckel.
11

Skruva tur muttrarna signal sylt på ändarna av de båda förlängda stjälkar blinkers. Skruva husen blinkers på stjälkarna tills de är nivå och pekar mot baksidan av motorcykeln.
12

Skjut ledningar blinkers genom hålet borras i mitten av de förlängda stjälkar blinkers fram ledningarna sträcker sig ut från insidan av den bakre stänkskärmen. Tryck reflektorn och glödlampan församlingar i höljena blinkers, skjut linserna på plats.
13

Skär en längd av elektrisk primära tråd att överbrygga klyftan mellan de båda ändarna av snittet blinkers ledningar. Skala av 1/4-tums av isoleringen från båda ändarna av den primära tråden. Skarva kablarna blinkers och den primära tråden tillsammans, med hjälp av en värme-shrink-typ rumpa kontakt och en värmepistol. Upprepa på motsatt bakre blinkers.
14

Anslut den negativa kabeln till batteriets minuspol. Slå på tändningen och aktivera blinkers. Kontrollera att blinkers ledningar och den primära tråden är säkert skarvade om blinkers inte lyser. Slå av tändningen.
15

Ta bort den vänstra bulten fender support närmast sätet, med hjälp av en hylsnyckel. Placera en spacer, som ingår i sadelpåsen kit, mot bulthålet. Tryck på en av satsens ersättare bultar och låsbrickor genom insidan av bakskärmen tills bultgängorna sträcker ut genom distansen.
16

Håll sadelpåsen mot den vänstra sidan av den bakre stänkskärmen. Löst trär in fästbulten i fästpunkten på baksidan av sadelväskan. Sväng sadelväska uppåt mot bulten tills den återstående vänster bakskärm support är tillgänglig. Avlägsna bulten och installera en annan spacer, låsbrickan och monteringsbulten. Löst gänga bulten in i återstående sadelpåse monteringsstöd. Dra åt varje skruv till mellan 25 och 40 foot-pounds. Installera rätt sadelväska, med samma metod.
17

ner motorcykeln från tjänsten stativ eller jack och sänk ner den på sidostödet. Sätt tillbaka batteriluckan på höger sida av motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111771.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.