Yamaha PW50 Specifikationer

Yamaha PW50 off-road motorcykel är konstruerad för unga ryttare, främst de under 10 år. Den PW50 design, vilket inkluderar en justerbar gasreglaget och automatisk växellåda, är fokuserad på säkerhet och användarvänlighet. Dess små men kapabel motor gör den till en lämplig maskin för små barn att lära sig att rida. Motor och växellåda

PW50 har en 49-kubik-centimeter, tvåtaktsmotor med vass induktion och luftkylning. Motorn har ett 40 mm hål och 39,2 mm slaglängd, och dess kompressionsförhållande är 6,0:1. En olja insprutningssystem gör förblandning av olja och bränsle onödigt. Drivlinan har en våt centrifugal, singel-stegad automatisk växellåda och kardandrift.
Fjädring och Hjul

PW50 har en teleskopisk framgaffel med 2,4 inches av resor och Dubbla bakre stötdämpare med två inches av resor. Dess 10-tums hjul är mag stil, utan ekrar, och både främre och bakre hjulen är utrustade med trumbromsar. Cykeln är utrustad med knölig däck för off-road grepp och hållbarhet.


Ytterligare funktioner PW50 är sitthöjden är bara 19,1 inches, vilket gör den lämplig för de minsta ryttare. En justerbar begränsande skruven ger föräldrar möjlighet att styra cykeln makt, ökar dess toppfart som ryttaren blir mer kompetenta. Avgasröret och ljuddämparen dirigeras bort från föraren, minskar risken för brännskador genom kontakt med heta delar av avgassystemet. Den PW50 har också fällbara fotpinnar, centerstand och lätt avtagbar sits, bakskärm och sidopanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107928.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.