Hur man installerar en Harley Davidson motorcykel Seat

Oavsett om din ersätter din Haley - Davidsons lager säte med en eftermarknad sits eller helt enkelt ta bort sätet för underhåll , installation sätet på motorcykeln kan vara knepigt . Sätet på de flesta Harley - Davidson modeller är fäst på ramen med en uppsättning av fångst flikarna på framsidan av sitsen . På samma sätt är den bakre av sätet skruvas fast på den bakre stänkskärmen med en vingskruv . Detta arrangemang resulterar i ett verktyg - fri och nästan utan ansträngning demontering och montering av sätet . Instruktioner
en

Sätt de fångst flikarna på framför sätet i skårorna på ramen , strax nedanför basen av bensintanken. Väl införd , framsidan av sätet inte ska kunna flytta från sida till sida . På motorcykelns ram
2

Sänk den bakre delen av sätet och tryck försiktigt hela stolen framåt . Tryck nedåt på baksidan av sätet för att få stolens montering fliken närmare bakskärmen .
3

Sätt tummen skruven i stolens fäste och hålet på bakskärmen . Dra tummen skruven , med hjälp av en flat skruvmejsel om det behövs , för att säkra sitsen till motorcykeln .
4

Skaka sitsen från sida till sida så att den är säkrad . Om sätet är lös , kontrollera att spärren flikarna sitter ordentligt i ramens slots och att tummen skruven är helt åtdragen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107103.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.