Hur man återställer Belt ljus på en Brute Force 750

Din Kawasaki KVF 750 Brute Force är utrustad med en upplyst indikator för att hålla dig informerad om tillståndet i din ATV drivrem. I de flesta fall, tänds ljuset för att meddela dig om att det är dags för lite regelbundet underhåll, även om ett problem inom bandet systemet aktiveras ljuset också. När ljuset har slagits på, kommer det att vara tänd tills den återställs. Även om det inte finns något synligt sätt att återställa bältet ljus, behöver du inte besöka din lokala Kawasaki-återförsäljare att göra så. Instruktioner
1

Förvandla din Brute Force tändningsnyckeln till "Off". Ta bort sadeln från din Brute Force, med hjälp av spärren under den vänstra sidan av sätet.
2

Lokalisera de svart-grå elektriska kontakterna närmast tvärbalken mellan ramens stolskenorna. Dra isär kontakterna och anslut den manliga svarta kontakten till det kvinnliga grå kontaktstycket och den kvinnliga svarta kontakten till det manliga grå kontaktstycket.
3

Vrid tändningsnyckeln till "ON" , men inte starta motorn. Bältet ljuset börjar blinka. Låt ljuset att blinka i några sekunder, vrid nyckeln till "Off".
4

Separera de grå anslutningarna från de svarta kontakterna. Återanslut kontaktstyckena till sina ursprungliga positioner, svart till svart och grått till grått.
5

Vrid tändningsnyckeln till "On" läge. Bältet lyser en kort stund, och sedan stänga. Växla nyckeln till "Off" och installera sätet på din Brute Force.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110636.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.