Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Så här ställer tomgångsskruven Inställning på en 750 hk Carb

Inställning av tomgång skruven på 750 hk förgasaren kan göras på bara några minuter , och kommer att hjälpa till att hålla bilen igång effektivt . Tomgångsskruven justeras med en skruvmejsel och vakuummätare genom att vrida skruven tills du nått den optimala inställningen på mätaren . Den 750 hk carb använder en fyra - fat -system med fyra idle - ställskruvar . Upprätthålla korrekt inställning på inställningen på carb kommer att ge dig bättre bränsle körsträcka och prestanda . Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

Vrid tomgångsskruven medurs med en skruvmejsel tills det bottnar och inte längre svängar . Dra inte åt tomgångsskruven . Vrid tomgångsskruven moturs ett helt varv med skruvmejseln och starta motorn .
2

Låt motorn värmas upp tills choke locket inuti förgasaren öppnas . Avlägsna slangen gummiutsugring från vakuumporten på framsidan av förgasaren .
3

Bifoga en vakuummätare till hamnen och justera de fyra tomgång skruvarna växelvis , vrida dem ett kvarts varv i taget tills den högsta vakuumavläsning nås på varje med motorn i trim .
4

Ta vakuummätaren och sätt tillbaka slangen gummiutsugring till hamnen . Stäng av motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102726.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.