Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Tune Up en 2007 Honda Accord Coupe

En tune-up hänvisar till ett antal underhållsåtgärder som måste utföras regelbundet för att säkerställa att bilen fortsätter att löpa smidigt och med minimala problem. Äldre bilar som används för att kräva tune-ups ganska ofta, men din 2007 Honda Accord Coupe behöver bara en varje 100.000 miles. Detta beror på att Accord använder en distributör-mindre tändningssystem, vilket innebär att det finns färre rörliga delar som skall bibehållas, kontrolleras eller bytas ut. Saker du behöver
Hylsnyckel
8mm uttag
Replacement bälten
5/8-in. djup och socket
Socket förlängning
Dot 4 bromsvätska
Spolarvätska
Oil
Kylvätska ruler
Visa fler instruktioner
1 < p> Ändra Accord luftfilter. Gör detta genom att ta bort de fyra 8mm bultar på luften rutan med en hylsnyckel och en 8mm hylsa, dra sedan ut det gamla luftfiltret och sätta i den nya. Skruva fast lådan stängs med skruvarna du tog bort tidigare.
2

Kontrollera drivremmar eventuellt slitage eller riva. Titta på banden och se om det finns några sprickor, i så fall kommer att remmarna behöver bytas Addera 3

Ändra Accord s tändstift.. Dra av locken tändstiftet med handen och sedan använda en 5/8-in. djup och socket och en socket förlängning skruva loss och ta bort tändstiften. Placera den nya tändstift i motorn och dra fast det med samma socket och hylsnyckel.
4

Kontrollera broms, koppling, torkare, servostyrning, olja och kylarvätska nivåer. Kontrollera att alla vätskenivåer är mellan de lägsta och högsta markeringar. Om de inte är, fyll dem därefter.
5

mäta mängden mönsterdjup på dina däck. Om det är mindre än en fjärdedel tum av slitbanan kvar, kan du behöva byta däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102444.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.