Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur får man fler hästkrafter Av en Chevy 350

Känner du att det behövs mer fart? Hästkrafter mäts genom den tid det tar ett fordon för att utföra en given uppgift. Acceleration och hastigheten ökar med hästkrafter. Muskel-bil entusiaster tror att du aldrig kan ha för mycket hästkrafter. Eftersom hästkrafter lika tid och tid är lika med pengar på friktionsremsan, entusiasterna är rätt. Komma från punkt A till punkt B inte behöver ske i halsbrytande hastigheter, men varje gång i en stund dess trevligt att träffa gasen. Lägga hästkrafter till ditt lager 350 kommer att se till att du inte är kvar på startlinjen. Instruktioner
1

Exchange beståndet två-FAT förgasare för en fyra-FAT förgasare. Genom att trycka på gaspedalen kommer inte göra dig gå snabbare om mer bränsle inte göra det till förgasaren. 350 Chevy motorer kommer ofta från fabriken med en två-FAT förgasare. Byta till en fyra-FAT förgasare kommer att möjliggöra mer bränsle när du behöver det. Under normala körförhållanden förgasaren kommer att verka under två tunnor, de andra två bara öppna under kraftig acceleration.
2

Ta topplock till en verkstad för portning och polering. Mängden uppnått hästkrafter beroende på luftflödet mottagits. En verkstad kan porta och polera huvuden säkert och korrekt sätt. När gjort fel en port och polish jobb kommer att sänka prestanda. Be verkstaden om en uppsättning av Chevrolet 305 cylinderhuvuden kan läggas. Tillsatsen av mindre huvuden förbättrar kompression.
3

Ändra beståndet Chevrolet luftintag för en eftermarknad kallt luftintaget. Kall-luftintag tillåter svalare luft föras till toppen av motorn. Tätare luft (kallare luft) ger en mer kraftfull brännskada än luft tas från runt en varm motor. En kall luftintaget kommer ändra mängden hästkrafter med fem till 20 poäng beroende på märke.
4

Bolt på en kompressor. Detta steg innebär att ändra utformningen av din huva, men tillägg av en kompressor definitivt ökar hästkrafter. Installera en super, kommer laddaren att ge en 35 till 40 procent uppsving för din hästkrafter takt.
5

Ändra bränslepumpen till en hög-flöde bränslepump. Många förändringar för att förbättra hästkrafter görs till ett fordon tvingar in mer luft i förbränningsrummen. Utan ordentlig luft-till-bränsle bilen ska spotta, spotta och stall. Skapa en balans mellan ökad luft och bränsle är nyckeln till att öka hästkrafter.
6

Ändra lager avgaser till en eftermarknad avgassystem. Ett lager avgassystemet hindrar flödet av avgaser från motorn. Performance avgassystem är större och ger ett bättre flöde, öka hästkrafter prestanda och bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102411.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.