Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du håller din bil Window Från strimmig varje gång du rulla ner

Det är frustrerande att ha en vackert ren bil - med undantag för fönstren, som visar strimma märken. Streaking orsakas av flera faktorer, bland annat rengöringsmedel som har mycket höga halter av ammoniak, alkohol och rengöringsmedel som inte avdunstar snabbt nog för att förhindra ränder. Om strimmor uppstår när du kastar dina fönster upp och ner, kan gummiläpp vara fuktigt eller det kan finnas rester på fönstret som orsakar strecken. Korrekt rengöring av din Windows till att börja med bör lösa problemet. Saker du behöver
Flera rena kirurgiska handdukar (100 procent bomull, luddfri) katalog auto glas renare (finns på bildelar butiker)
Visa fler instruktioner
1

rulla ner fönstret hela vägen. Spray fönsterputs på ett hörn av din handduk att dämpa den, kör sedan handduken längs gummiläpp längst ned i fönstret. Upprepa med en ren hörn av handduken tills handduken framträder ren från varje svep.
2

Rulla fönstret upp och ta bort stora fläckar, såsom fågeln doo och kåda, från fönstret med hjälp av någon av handdukar och lite renare.
3

Spraya fönsterputs på glaset. Dammsugaren ska sprutas över hela ytan för att lossa smuts, men spraya inte så mycket att renare rinner ner glaset. Först
4

rengöra trånga hörn, då de fyra kanterna. Slutligen kör en ren handduk uppåt och nedåt eller sida till sida i överlappande drag över hela fönstret för att avlägsna smuts och fett. Om din handduk blir för blöt eller smutsig, vika den ut och in och använda torrare, renare del av det. När glasytan är nästan fuktfri, kasta handduken och få en ny.
5

Buff fönstret med färsk handduk och se till att få alla hörn och kanter av fönstret.
6

rulla ner fönstret och torka av gummi läpp längst ned i fönstret igen för att avlägsna eventuell kvarvarande smuts eller fukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123270.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.