Hur du håller dina däck Glossy

Ingenting skapar ett intryck av att ha en vacker, välskött fordon som helt nya däck. Ett utmärkt sätt att hålla nya däck ser glansigt - eller göra gamla däck verkar ny - är att använda en kommersiell produkt däck glans. Medan det finns många sådana produkter på marknaden idag, de flesta använder vattenbaserat eller formler silikon och kan köpas online eller i auto utbudet butiker. Läs produktetiketterna noga och försök att välja en biologiskt nedbrytbar formel däck glans som innehåller några giftiga kemikalier. Saker du behöver
Soft-borst däck borste
Spray däck renare
Sponge
Commercial däck glans Rag jämförelsetjänsten eller mjuk trasa
Visa fler instruktioner

1

Rengör dina däck med ett däck borste för att avlägsna smuts. Innan du ansöker däck glans till gummit, måste du först ta bort ytliga grime att dina däck ackumulerats under körning. För bästa resultat, använd en mjuk borste.
2

Tvätta din bil. Blanka däck kommer inte att se lika imponerande på en smutsig bil som de kommer på en ren. Det spelar ingen roll om du använder en automatiserad biltvätt eller skrubba ner det för hand, så länge som bilen är gnistrande ren när du är klar. Addera 3

Välj en spray däck rengöringsmedel som är lämpligt för den typ av hjul fordonet har. Eftersom vanliga tvålar är inte tillräckligt kraftfull för att ta bort bromsdamm, väg tjära och annan smuts, måste du använda däck renare. Applicera däcket renare att alla dina däck medan de fortfarande är blöta. Låt det dra i några minuter. Med hjälp av en svamp, torka av däck renare, tillsammans med eventuell kvarvarande smuts som du ser. Var noga med att gnugga bort några streck om de visas.
4

Låt däcken torka. Även om det finns sprej randanmärkningar som kan appliceras på våta däck, är det bäst att låta däcken torr innan en produkt däck glans.
5

Ansök däck glans till de rena och torra däck, efter produkt riktningar . Täck varje däck jämnt med en eller två generösa beläggningar av däck glans. Använd en trasa eller en mjuk trasa för att torka överskott spraya bort hjulsidor. Gnid däcket glans i däcket i en cirkulär riktning, går längs konturen av gummit. Torka inte däcken av helt, låt däcket glans. Efter att det torkat, kommer blank lyster kvar på gummit.
6

Låt däcken lufttorka. Applicera ett extra skikt, om så önskas, för att förhöja glansen. Tillämpa däck lysa varje gång du tvättar din bil för att hålla dina däck glansigt och ser nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122054.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.