Hur polska Osynliga Bras

En osynlig behå är en typ av lim skyddande film som finns installerat på fordonets färg i områden som är känsliga för skador från väg skräp. Vanliga platser även den främre stötfångaren, huva och sidospeglar. Att polera de osynliga behå kräver samma kemikalier och bryr du använder på fordonets färg. Du måste dock vara noga med att inte få någon av kemikalien i veck längs kanten av filmen, eftersom detta kan orsaka fula buildups och /eller försämra adhesivmaterialet av filmen. Saker du behöver
Vatten
Bucket
Biltvätt tvål
washrag
Paint polska
Polska rag
Visa fler instruktioner
1 < p> Blötlägg bilens exteriör i vatten. Om du använder en slang, rikta inte vattenstrålen direkt vid kanten av filmen, eftersom vattentrycket kan äventyra integriteten i den osynliga behån tätningen. Istället, spraya den osynliga behån i en riktning motsatt tätningskantema.
2

Blanda en hink med vatten och bil tvållösning. Använd en washrag att skrubba både fordonets färg och osynliga behå. När skrubbning längs omkretsen av bh, tryck trasan i en riktning motsatt till kanten av filmen. Detta garanterar att din washrag inte skal upp kanten på osynliga behå.
3

Spraya utsidan av fordonet med vatten tills all tvål tvättas bort. Återigen, rikta inte slangen strömmen direkt vid kanten av den skyddande filmen. När tvålen tvättas bort, kan du finna att den glansiga finishen på den osynliga behån är tillräcklig för att matcha poleringen av din färg.
4

Polera bilen målar med en polering lösning på ditt val. Överväg att använda en färglös lösning som inte innehåller något vitt vax, eftersom vaxet kan bygga upp längs kanten av den osynliga behån, lämnar en vit strimma. För att undvika detta ska du inte spraya polish direkt längs kanten av filmen. Använd en polish trasa för att skingra den polska jämnt. Se till att du alltid trycka trasan i en rörelse motsatt till kanten av filmen så att kanten inte skal upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122036.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.