Är Bilar Ingår i citron lag i Mississippi?

Om din nyinköpta begagnade bil behöver upprepade reparationer (förskönande kallas en "citron"), kan du anlita enligt Mississippi lag, beroende på detaljerna i din situation. Bakgrund

Citron lagar skydda konsumenterna från uselt byggda bilar. Alla 50 stater har någon typ av citron lag. Statliga lagar fastställa vem och vad som omfattas av citron lagar, vad som gör en bil en citron och hur man löser citron frågor i just den staten.
Inhägnader

Lemon lagar säger att du har rätt till en ersättning fordon eller återbetalning om bilen har tillverkningsfel som inte kan fastställas. Enligt lagen om bilens defekt "väsentligen försämrar" din användning av bilen och återförsäljaren inte kan fixa det efter tre försök, eller bilen ur drift för mer än 15 dagar, kan det vara en citron. Till exempel, om bilen blåser rök och dealern tillbringar 16 dagar försökt att reparera den, men kan inte, kan du vända dig till citron lag om ersättning.
Täckning

citron lag skyddar varje Mississippi konsument i ett år efter att de köper en ny bil. Det omfattar även begagnade bilar som är mindre än ett år gamla och inom tillverkarens garanti. Justitiekanslern publicerar en broschyr med uppgifter Mississippi citron lag och de steg du måste följa med den. Addera Undantag

Lagen omfattar bilar och lastbilar som köpts för personligt bruk . Citron lag omfattar inte motorcyklar eller mopeder. Det omfattar inte frågor utanför fabrikationsfel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78076.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.