Hur Jämför priser Auto lån för begagnade bilar

Få en preapproval innan du ger dig ut för att köpa en begagnad bil. Processen kan ta upp till en vecka. Undersökning priserna på nätet och ringa för att tillämpa --- detta sätt kan du diskutera dina behov med din långivare. Typer

Bank låneräntor brukar annonseras online på bankens hemsida --- kolla på nätet eller ringa för att ta reda på priser. Lokala kreditföretag har ofta de lägsta begagnad bil priser. Vissa banker som Bank of America och Wachovia, är i varje stat och kan erbjuda ett bra pris för begagnad bil lån också. Återförsäljare använder flera banker och en elektronisk godkännandeprocess som är oftast samma dag. Om du köper från en återförsäljare, fråga om priser för jämförelsens skull. Subprime långivare, finns online eller finns tillgängliga på en återförsäljare, erbjuder hög ränta lån för riskfyllda köpare eller de med en negativ kredit historia.
Överväganden

När du har bestäms där du vill ansöka, ringa banken och fråga hur du kan kvalificera sig för den begagnad bil takt. Vissa banker erbjuder en låg ränta, men det finns begränsningar. Till exempel är den ränta baserad på nyare fordon med låga miles som bestäms av banken. Eller, kan du behöva ta lån för kortare tid för att få den låga räntan. Om du redan vet vilken bil du vill ha, fråga konkurrerande banker om restriktioner.
Varning

Kontrollera din kredit historia innan --- använda den årliga Credit Rapportera hemsida, som erbjuder en gratis rapport från varje kreditupplysningsföretag årligen. Det kommer att göra dig något bra att se över de bästa räntorna för billån om du inte kan säkra finansiering. Din kredit värdering bör falla i 700s och uppåt, och din historia ska inte avspegla någon nu förfallna betalningar om du önskar lägre angivna räntan godkännande. Om du har dålig kredit, kan du ha reda ut eventuella kreditproblem förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77596.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.