Hur att hitta om din begagnade bil gick igenom alla påminner

När bilens tillverkare avslöjar en brist eller potentiell säkerhetsrisk inneboende i bilen, det ofta utfärdar ett återkallande om att tillåta ägarna att ha detta rättas till utan kostnad för ägaren. Men om du köper en begagnad bil från en begagnad bil återförsäljare eller privat fest, är det bäst att ta reda på om några befintliga återkallelser har utförts på fordonet. Livslängden på din nya inköp och säkerheten för dig och dina passagerare är beroende av den. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN) katalog Telefonnummer
Telefonnummer lokala återförsäljarens serviceavdelning
Visa fler instruktioner
1

Ring den lokala återförsäljarens serviceavdelning och be att få tala med en tjänst författare. Dessa män och kvinnor har tillgång till tillverkarens minns databas. Kontrollera innan du ringer, ringer du en återförsäljare som tjänster av samma märke som din begagnade bil.
2

Informera tjänsten författare som du nyligen köpt ett begagnat fordon. Låt honom veta året, märke och modell och sedan fråga om han kan se om du har några utestående återkallelser.
3

Relay din Vehicle Identification Number (VIN) till tjänsten författaren när han ber om det. När författaren har din VIN, kan han köra det genom särskild tillverkare, databas och upptäcka eventuella utestående återkallelser som kan finnas
4

schemalägga en tid att ha påminner åtgärdas -. Om något upptäcks för din begagnade bil - medan du fortfarande i telefon med tjänsten författaren. Detta kommer också att öppna dörren till en fast relation med din fordonstillverkarens lokala serviceavdelning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77306.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.