Hur får man en gratis bil Report Snabb

Om du planerar att köpa en begagnad bil, är en fri bil rapport den första sak att få. När du tar ägarens eller återförsäljare ord en begagnad bil är i gott skick, har aldrig haft en olycka eller bärgats du verkligen ta dina chanser. Inte alla är okomplicerad eller i vet när det kommer till en bils historia. Medan en snabb, fri bil rapport inte kommer att berätta om bilen är en olycka överlevande, kommer det att hjälpa dig att välja rätt rapport fordon historia för att köpa och som berättar allt du behöver veta. Saker du behöver
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Ta ner hela bilen VIN-nummer som finns på förarsidan instrumentbräda, längs kanten av vindrutan. Det är också placerade på ramen av bilens dörr. Bara öppna den och ta ner VIN.
2

Logga in på en hemsida som CARFAX.com eller AutoCheck.com, eller gå till en annan webbplats som ger en länk till dessa företag och klicka för att komma till deras plats. Du hittar en länk till en fri bil rapport på båda platserna höger på startsidan. Klicka på den och gå till den sida där du beställer fri bil rapport. Välj inte den betalda rapporten alternativet. Addera 3

Skriv in bilens VIN-nummer i rutan där det står "Enter VIN." Skriv hela VIN och vara noga med att inte lämna ut några siffror eller bokstäver. Om du felaktigt anger numret, kommer du inte att kunna ladda ner gratis bil rapporten.
4

klicka på Submit och sedan vänta på rapporten för att visas på skärmen. Kom ihåg, detta är en fri bil rapport så det kommer bara att visa dig hur många händelser som registrerats på det faktiska fordonet historia. Läs numret. Om det är högt, liksom 10 eller mer, köpa den fulla versionen av bilen rapporten för att se vilka incidenter har inträffat. Det kommer också att lista körsträcka, oljebyten och antalet ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77646.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.