Hur du köper en äldre bil

Vissa människor kan köpa en äldre för att spara pengar, men termen "äldre" kan variera per definition när det gäller att köpa en bil. Förutsatt att du vill köpa en billigare bil som du kan betala med kontanter, måste du vidta extra åtgärder för att skydda dig mot mekaniska problem. Om du köper en bil från en återförsäljare som inte kommer med en garanti, bilen måste åtminstone Pass State kontrollkrav. Instruktioner
1

Starta din online-fordon sökning. Gå till lokala återförsäljare webbplatser för att visa inventering eller sluta i att fysiskt se bilarna. Gå till alla Craigslist eller eBay Motors hemsida för fler platsannonser alternativ.
2

Shoppa tills du hittar en bil som du gillar. Provköra den på en motorväg, en blåsig väg och en grov väg att avgöra om det finns ljud eller mekaniska problem som du kan identifiera. Dessutom, testa bilens pick-up genom att accelerera på motorvägen eller kör uppför en backe.
3

Kontrollera för fel tänds i instrumentpanelen. Det ska inte finnas några lampor på, till exempel, SES, Check Engine, ABS eller airbag ljus. Dessa frågor kan bli dyrt att reparera.
4

Gå till en mekaniker med bilen. Boka tid för att ta bilen in för en fullständig inspektion. Arbetet med säljaren för att ordna en tid för att bringa fordonet i till butiken. På så sätt kan din mekaniker sätta bilen på en lyft för kontrollverksamheten.
5

Läs fordonets titel. Det bör inte vara lien-hållare noterat på titeln. Om fordonet är titeln som en bärgning, ring din statens Department of Motor Vehicles för att ta reda på vilka ytterligare pappersarbete du behöver för att överföra äganderätten -. Processen avviker med staten
6

betala säljaren för fordonet. Om du ska köpa privat, måste du fylla i din DMV pappersarbete så snart som möjligt. Om du köper från en återförsäljare, kommer din återförsäljare representant hantera DMV pappersarbete för dig.
7

Ordna en resa tillbaka till din nyinköpta bil efter att du har avslutat din DMV pappersarbete (för en privat försäljning ). Sätt dina skyltar på bilen och spara din registrering och försäkring information inne i fordonet, vilket krävs enligt de flesta stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77625.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.