Hur beräkna skatt & Title avgifter på en begagnad bil

Mest påstår debitera moms och avgifter titel när du köper en begagnad bil. Dock kommer vissa återförsäljare försöka pressa ut extra vinster genom att mixtra med extra avgifter när du har slutfört förhandlingar om priset på bilen och du har svikit din vakt. Att exakt beräkna omsättningsskatt, måste du veta hur din statliga skatter värdet på ditt inbyte och incitament återförsäljare samt försäljningspriset på bilen. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Fastställa det slutliga försäljningspriset på bilen.
2

reda på om din statliga skatter återförsäljare incitament eller inte. Till exempel, om din statliga skatter dem och din nya bilens pris tappas av $ 1000 på grund av en tillverkares rabatt, måste du betala moms på det $ 1000, men det var inte en del av försäljningspriset. Således, om du betalat $ 23.000 efter rabatter, skulle du behöva betala omsättningsskatt på $ 24,000.
3

Kontrollera om ditt tillstånd har en omsättningsskatt paus för värdet av din handel. Om ditt tillstånd erbjuder denna skattelättnad, betalar du bara moms på skillnaden mellan priset på den nya bilen och värdet av den gamla bilen. Till exempel, om du handlar i en $ 6000 bil för att köpa en $ 24,000 bil, och ditt tillstånd erbjuder denna skattelättnad, skulle du betalar bara moms på $ 18.000, inte $ 24.000.
4

reda på vad staten, kommunerna och landsting momssatser är för ditt område (se Resurser).
5

Multiplicera försäljningen skattesatsen från din beskattningsbara köpeskillingen. Till exempel, om summan av stat, landsting och lokala skatter uppgick till 8 procent och den totala beskattningsbara kostnaden för bilen var $ 18.000 skulle din moms vara $ 1440.
6

Kontakta din statens avdelning för motor fordon (DMV) för att avgöra hur mycket det kommer att kosta att föra över äganderätten av fordonet och få registreringsskyltar. Dessa priser varierar från stat till stat, men är fixerade inom staten, oberoende av priset på den begagnade bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77293.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.