Hur du köper en begagnad Subaru Outback med hög Miles

Subarus värderas för sin tillförlitlighet, prestanda och säkerhet. Många Subarus köra sina bilar väl över 200.000 miles, ett bevis på hållbarheten i denna japanska biltillverkaren. År 1996 presenterade Subaru en ny modell, Outback. Den Outback baserades på Subaru Legacy och erbjöd mer markfrigång och större hjul, så att det mer off-road kapacitet. The Outback har erbjudits i både sedan och kombi formuläret. Subaru Outback har blivit en av de mest populära Subaru fordon. Om du funderar på att köpa en Subaru Outback med höga miles, leta efter dessa gemensamma Subaru problem. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera de kuggremmar. Subaru Outback motorer kräver kamrem och om de går, går din motor. De kuggremmar är placerade på sidan av motorn och är lätta att upptäcka. Se över banden med ficklampan för att se om de är spruckna eller visar tecken på stort slitage.
2

Leta efter någon olja eller kylvätska läcker runt motorn, särskilt runt huvudet packningar, som ligger längs längd på båda sidor av motorn. Oljerester på dessa områden kan tyda på ett problem topplockspackning, vanligt i högre körsträcka Subarus och dyra att reparera. Om du inte ser någonting, fråga säljaren om eventuella problem överhettning, ett tidigt tecken på topplockspackning problem.
3

Starta bilen och se om Check Engine tänds. Många Subarus har problem med sina katalysatorer och utsläpp system. Om du bor i ett län där utsläpp tester krävs för registreringen kan du få betala för att få reparationer utförda till utsläppen innan du kan licensiera bilen. Med din
4

Leta efter skador under bilen ficklampa. Subarus har utmärkta terrängegenskaper, men vissa ägare missbrukar denna förmåga och kör vårdslöst. Leta efter långa urgröpningar i ramen, drivlina och bränsletank.
5

Kontrollera Anti-bromssystem (ABS). Få i förarsätet med bilen avstängd. Börja pumpa bromspedalen med foten, bör pedalen blir svårare att pressa om ABS fungerar.
6

testa bilen för problem vridmoment binda, en gemensam drivlina fråga som rör den viskösa kopplingen . Ta bilen till en enhet på både motorväg och vägar ytan för att få bilen varm och skön, sedan gå till en parkeringsplats och utför flera täta figurschemata åttor. Känn efter någon rysning eller pulserande i hjulet. Om bilen är en automatisk, kolla säkringsdosan som sitter under huven för att se om det finns en säkring i FWD kortplatsen. Vridmoment binder ofta kringgås genom att byta bilen till framhjulsdrift, förbi den viskösa kopplingen. Om det finns en säkring i FWD-kortplats, fråga ägaren om det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77693.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.