Hur du köper en begagnad bil i Frankrike

Du kan köpa begagnade bilar i Frankrike från en registrerad handlare , genom lokala tidningsannonser eller på auktioner . Fördelen med att använda en återförsäljare är att du normalt får ett års garanti , och pappersarbetet är oftast så . Pappersarbete

Se till att bilen har rätt registreringsdokumentet . Detta är en så kallad " certifikat d ' immatriculation " eller " carte eminens , " och inkluderar den nuvarande ägarens namn , märke, modell , år , serienummer och registreringsnummer .
Certifikat

Fråga efter bilens " certificat de contrôle teknik , " om bilen är mer än fyra år gammal . Detta måste vara giltigt i minst sex månader . Detta bevisar att bilen är säker att köra , och detta test måste utföras vartannat år . Få ett intyg om " non - gage " för att bevisa att säljaren verkligen äger bilen , och det finns inga utestående krediter .
Transfer

Ta alla dessa dokument till din lokala prefekturen , tillsammans med dina identitetshandlingar , bevis på adress och körkort . Kontrollera att du har ett kreditkort eller kontanter för att betala avgiften . De kommer att överföra samtliga handlingar i ditt namn , och du kommer att bli den officiella nya ägaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77649.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.