Hur du ändrar en termostat för en 2001 Jeep Laredo

Om termostaten slutar fungera i din 2001 Jeep Laredo då måste den bytas ut. Med ett litet jobb till en återförsäljare för att få reparationer kommer att bli dyrt, även om den mekaniska termostaten kostar bara några dollar. Med några grundläggande handverktyg du kan byta ut den trasiga termostaten i din Jeep på en kort tid. Inte bara kommer det att spara pengar, men det kommer att minska mängden ner tid du skulle ha i väntan på en återförsäljare för att slutföra reparationen. Saker du behöver
Wrench
Rakblad
RTV packning Maker 2001 Jeep Laredo termostat
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera termostathuset genom att följa kylarslangen från termostathuset till den punkt där den ansluter till Jeep insugningsröret. Den metalldel som slangen ansluter till kallas termostathuset. Ta bort skruven som håller fast höljet till intaget med en skiftnyckel och sedan dra upp på huset för att exponera hålet i intaget där termostaten är säkrad.
2

bort termostaten från intaget grenröret genom att lyfta upp den. På grund av åldern, kan termostaten vara svåra att få bort. Det är inte bultas på plats. Det enda sättet att ta bort det är att ordentligt dra upp det. Placera den nya termostaten i insugningsröret med änden märkt "top" utåt av intaget.
3

Ta bort den gamla packningen genom att skrapa bort det i insugningsröret med en rakkniv blad. Inte får något av den gamla packningen i hålet att termostaten togs bort från.
4

Placera en sträng RTV silikon packning Maker på packningsytan av insugningsröret och låt torka 10 minuter innan vi går vidare.
5

Placera termostathuset på insugningsröret i Laredo och skruva den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69524.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.