Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Acura Integra

Byta skivbromsar bak på en Acura Integra är en ganska grundläggande process. Det gör dock kräva användning av en specifik bromsfett, Molykote M77, för handhavande av bromsarna. Läs vidare för att lära sig hur man byter de bakre skivbromsar på din Integra i ungefär en timme. Saker du behöver
spruta eller sug pistol
sluten behållare
Bil jack
Momentnyckel Sida 2 bak skivbromsklossar Sida 2 Ny shims
Lock-skiftnyckel
Molykote M77 bromsfett
Visa fler instruktioner
1 halv

Sifon av bromsvätska från huvudcylindern. Detta kommer att förhindra spill vid komprimering kolven in i borrningen. Använd en spruta eller sug pistol för att suga vätska och töm den i en godkänd, försluten behållare.
2

Lyft den bakre delen av Integra från marken med en domkraft. Hindrar det från att tippa genom att använda pallbockar för att stödja det på alla sidor. Håll barn och djur borta från bilen vid service det.
3

Lossa muttrarna med momentnyckel och ta bort bakhjulen från Integra. Placera hjulen på marken uppåt för att förhindra skador på dem.
4

Lossa fästet broms slangen sitter på baksidan-styrstaget, och sedan ta bort bromsok sköld. Ta bort bromsok från fästet genom att skruva loss bromsok bultar. Ta ut pad shims och bromsbelägg.
5

Vrid bromsok tillbaka in kolven med hjälp av en låsmutter skiftnyckel. När retirerade, vrid det tillbaka något till linje utskärning i kolven med fliken på den inre bromsbelägget.
6

Rengör fästet, bromskaliperenheten och bromsskivan. Kontrollera för skador och byt vid behov. Smörj den bromsbelägg och shims med Molykote M77 bromsfett.
7

Installera bromsbelägg och shims till bromsok fästet. Lay bromsok över bromsbeläggen och dra åt bultarna sedan täcka den med bromsok sköld. Byt hjulen och sänk Integra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56942.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.