Hur man överför en avdelning Auto Car Från New Jersey till Pennsylvania

Moving är en spännande förändring som ger nya äventyr. Om du har flyttat till en ny stat, det finns saker att göra förutom att packa och räkna ut var mataffären är. Du måste få ett nytt körkort och registrera din bil. När du flyttar från New Jersey till Pennsylvania och du äger din bil direkt, måste du även överföra din bil titel till Pennsylvania. Saker du behöver
Gäller fordon Proof titel
Pennsylvania försäkring
Pennsylvania körkort eller foto-ID
Vehicle Identification Number (VIN) katalog kalkeringspapper
blyerts
Avgifter
Vehicle moms kvitto
Form MV-1
Visa fler instruktioner
1

ansöka om att överföra ditt fordon titel inom 20 dagar från att flytta till staten. Innan du kan göra det, men du kommer att behöva skaffa en Pennsylvania körkort eller officiella statliga ID att presentera med din ansökan. Förare har 60 dagar på sig att överföra sina körkort, men kommer att behöva göra så mycket tidigare om de behöver för att överföra ett fordon titel, alltför.
2

Gör en spårning av Vehicle Identification Number (VIN) . VIN ligger på en metallplatta mellan instrumentbrädan och vindrutan. För att göra spårning, täcka plattan med ritpapper och gnugga pennan över de upphöjda siffrorna, gnugga fram och tillbaka tills VIN blir fullt läsbar i ritpapper. Om du inte kan göra ett läsbart spårande, tillhandahålla verifiering av VIN från en notarius publicus på ett återförsäljaravtal eller en inspektion mekaniker. Enligt Pennsylvania Department of Transportation, ett fotografi av bilens VIN plattan är acceptabelt om fotot är undertecknad och daterad av en certifierad inspektion mekaniker eller en notarius publicus på ett återförsäljaravtal. Addera 3

Gå till din närmaste Pennsylvania körkort center eller representant för avdelningen och få en MV-1 ansökan. Formuläret är inte tillgänglig på nätet. Ta alla de fordon titlar som du behöver för att överföra, anges i ditt namn, tillsammans med VIN kurvor eller VIN kontroller, din Pennsylvania körkort eller statligt utfärdat ID och ditt bevis på Pennsylvania försäkring.
4

betala fastställda avgifter, som sträcker sig från $ 22,50 till $ 27,50 för att överföra din titel. Din check eller postanvisning ska betalas till delstaten Pennsylvania. Du kan också behöva betala Pennsylvania omsättningsskatt på din bil om du inte har ägt den i mer än sex månader. Ta med ditt fordon moms kvitto med dig att ange vilka skatter du har betalat, eller du kommer att behöva för att efterskänka Pennsylvania moms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150349.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.