Utomhusreklam Idéer för bilar

Oavsett om du vill sälja bara en bil privat eller du är en återförsäljare som behöver en reklam källa, det finns många utomhus vägar att utforska. Vissa är gratis och andra är dyra. Oavsett vilken metod du väljer, bör utomhusreklam främja trafik till din showroom eller resultera i en snabb försäljning av ditt fordon. Gallerior och köpcentrum

Reklam ditt fordon på en undanskymd shoppingområdet kan främja spänning och skapa medvetenhet om en återförsäljare eller bil mycket. Denna metod är kostsam. Många gallerior, men inte alla, att nya fordon i en galleria i ett showroom-liknande område med hög trafik. Du kan skriva på fordonet fönstret med en färg markör för att visa ett aggressivt pris, eller attraktiv finansiering och erbjudanden leasing. Tala med köpcentret marknadschef bör bidra till att komma med andra idéer, som en utanför tältet eller idéer som de specifika köpcentret policy tillåter.
Starkt trafikerade områden

bilen parkeras i en hög trafik område kan leda till fler människor till din bil - människor som kanske inte har funnit det annars. Välj en ödetomt på en huvudgata. Se till att du kolla med fastighetsägaren innan denna reklam metod, kan bilen bogseras om du inte få tillstånd. Kontrollera med vänner för att ta reda på om någon har en bra trafik egendom och gör att du kan parkera din bil på fastigheten. Du kan skapa ett flygblad med information om bilen och lämna den på bilens instrumentbräda för människor som slutar att se. Lämna ditt telefonnummer och inkludera trafikarbete. Denna utomhusreklam metod fungerar bäst för begagnade bilar.
Sponsring och Tävlingar

sponsra evenemang för att marknadsföra fordon, om du är en återförsäljare. Lokala golftävlingar är ett bra sätt att generera affärer. Kontrollera med lokal polis och brandkår för att ta reda på om möjligheten att lottar ut ett fordon. Om du inte har råd att ge bort en ny eller begagnad bil, se till att prissätta biljetterna hög och fortsätter utlottningen tills de pengar du behöver göras. Denna reklam metod är en stor källa till affärer och visar positiv gemenskap förutseende. Överväg att sponsra en bil show eller ett lokalt idrottslag. Ta din bil till händelserna du sponsra.
Car Show eller Möt

både återförsäljare och privatpersoner kan dra nytta av reklam i en bil show eller på en bil träffas. Större bil visar kan tillåta dig att använda ett tält och park flera av dina fordon för att främja intresset för din bil, om du är en återförsäljare. Du kan också lägga till säljarna. Om du är en person, skriv in din bil på showen med en "Till salu" skylt. Helt enkelt lämna bilen på parkeringen med samma material och information som en undanskymd plats kommer också att främja intresset - de flesta människor parkering på en bilutställning är intresserade av fordon i ett eller annat sätt och kan vara ute efter att köpa <. br> Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/advertising-car-sale/135809.html

Previous:
Next:

Reklam en bil till salu

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.