Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra bränsleekonomin i en 1992 Cadillac

När du ber någon att beskriva vad hon föreställer när man hör ordet "Cadillac", hon kommer antagligen svara med ord som "lyx", "comfort" och "storlek." Få människor, däremot, kommer att associera Cadillac med stor bränsleekonomi. Den främsta orsaken till detta är att de flesta Cadillacs är stora fordon som drivs med stora motorer, varken som lånar ut till exceptionella gas körsträcka. Detta stöds av siffrorna från US Department of Energy visar att år 1992 alla Cadillac modeller uppnådde 14 till 15 miles per gallon i staden och mellan 20 och 23 mpg på landsväg. Instruktioner
1

anordna regelbundna underhållet av din Cadillac. Den 1992 Caddy s motor har troligtvis sett sin beskärda del av arbetet. Det betyder att du omedelbart måste börja en rutin som skämmer bort motorn om du vill förbättra sin bränsleekonomi. Inte bara bör du byta olja, men du måste också kontrollera tändstiften och byt dem vid behov. Du måste byta luftfiltret, kontrollera syresensorerna och insprutningssystem. Slutligen, ta Cadillac till en kvalificerad mekaniker för en full-motor TuneUp.
2

Decelerate när du kör din Cadillac. Plötsliga skurar av hastighet, liksom konstanta varvtal över 60 mph, minskar ytterligare bilens effektivitet. Du kan bidra till att begränsa både snabb acceleration och fortkörning genom att slå på den hastighet /farthållaren. Använd detta när du hittar dig själv kör på den öppna motorvägen.
3

Tillåta gott om utrymme mellan din Caddy och fordonet framför dig. Detta är särskilt viktigt om du ska köra i trafik och farthållaren inte är ett alternativ. Genom att tillåta gott om utrymme, minskar du behovet av att bromsa och accelerera snabbt. Ständigt bromsning och acceleration kan minska gas körsträcka med så mycket som 5 procent till 33 procent, enligt US Department of Energy.
4

Titta över Cadillac för någon extra vikt som inte behövs. Om du dragande verktyg eller annan utrustning i bagageutrymmet, ta bort det. Om du känner dig trygg med däcken, kan du ta bort även de däck byta utrustning samt reservdelar. Din Cadillac är redan ett tungt fordon, vilket dränerar gas körsträcka. Enligt Federal Trade Commission, om du kan ta bort bara 100 onödiga pounds från Cadillac, kan du förbättra sin körsträcka med 2 procent.
5

Drive Cadillac mindre ofta och välja i stället för en mer bränslesnål bil. På grund av sin natur, är Cadillac kommer inte att vara så effektiv som vissa mindre ekonomi bilar. Valet av ett effektivare fordon kommer att ge besparingar på både gas och pengar. Om du har något annat val än att köra Cadillac, åtminstone planera dina rutter för att undvika trafikstockningar, städer, stoppljus och kuperad terräng. Du kan också försöka kombinera ärenden och stänga av Cadillac istället för att tillåta motorn gå på tomgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135591.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.