Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man gör med gas från Gamla bilar

Om du har ett skrotupplag där du lagrar gamla bilar, eller om du har gamla bilar som fortfarande har bensin i tanken, är det klokt att göra sig av med gasen. Bensin innehåller kemikalier som kan förorena mark och vatten vid utsläpp i marken. Gas kan också antändas, så korrekt avfallshantering kan undvika en brand. Beroende på hur gammal gasen är, har du ett par alternativ för att få bränsle från gamla bilar och kassera den. Saker du behöver
Sifon
Gas kan
Funnel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bekräfta om gasen är bra eller sliten. Om du vet hur gammal gasen är, kan du använda bra gas igen. Om gasen försämras eller om du inte vet hur gammal gasen är, är det bäst att göra bortskaffande arrangemang. Enligt AOL Auto, om gasen är äldre än ett par månader, bör du överväga det försämrats.
2

Sifon bra gas i en gasbehållare. Om gasen är bra, kan du använda en hävert för att tratt gasen från bensintanken på den gamla bilen i en bensindunk eller annan förvaringsbehållare. Du kan lagra gasen i behållaren tills du är redo att använda den igen. Sedan kan du hälla gasen in i en annan bil, gräsklippare eller annan gas drivna maskinen.
3

identifiera farliga centra avfall. Titta i gula sidorna i din lokala telefonbok under rubriker som "miljö och ekologi" och "oljor, avfall." Ring några av de tjänster som anges för att fråga om de har tillgång till bensin.
4

Transport gas till återvinningsstation. Sifon gamla gasen ut ur bilen och in i en gasbehållare som du kan använda för att ta gasen till återvinningsstation. Ta den gamla gas till förfogande för korrekt avfallshantering.
5

Betala förfogande avgiften. Vissa farliga sophanteringsplatser avyttra gamla gas gratis, men en avgift kan tas ut. Om det finns en avgift, måste du göra betalningen innan du lämnar över gasen för korrekt avfallshantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135383.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.