Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Bad bränslepump BACKVENTIL Symtom

En bränslepump backventil är en del av en mekanisk bränslepump , som finns på många bilar som tillverkats innan elektronisk insprutning . En mekanisk bränslepump har en tvåportars backventil , en som är placerad på pumpens inlopp och en som är placerad på pumpens utlopp . Backventilen är utformad för att göra bränsle i fordonet endast flödet i rätt riktning från bränslepumpen och för att bibehålla trycket . Om en bränslepumpens backventil går dåligt , kan det leda till en eller flera symtom . Low Pressure

När bränslepumpens backventil går dåligt , kommer det inte att kunna hålla rätt mängd tryck , vilket gör att fordonet att köra dåligt eller stall . Ett bränsle tryckmätare kan användas för att testa mängden bränsle trycket när fordonet är igång. Om mängden är lägre än specifikationerna för din bil , kan backventilen behöver bytas .
Stalling
p Om bränslepumpens backventil är dåligt , fordonet kan starta ordentligt , men stall så fort bränslepumpen stängs av . Detta beror på bristen på tryck, vilket gör det möjligt för bränslet att strömma tillbaka in i pumpen.
Ingen antändning

Om backventilen är dålig, bilen kanske inte kan starta . Om bilen inte startar , vrida om nyckeln så att det är ett klick bort från att starta , och sedan upprepa denna process flera gånger , kan bygga upp tillräckligt tryck så att fordonet startar . Om så är fallet , är backventilen dåligt och behöver bytas ut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135322.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.