Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur du tar reda MPG på en 1990 Nissan 4WD

Den 1990 Nissan 4WD var officiellt känd som "Hardbody." Denna lastbil ersättas med Nissan Frontier i slutet av 1990. Nissan Hardbody 4WD var tillgänglig med ett val av två motorer: antingen en 2.4L fyrcylindrig, eller en 3.0L V6. Det var också tillgänglig med antingen en femväxlad manuell växellåda eller en fyra-växlad automatlåda. Den specifika konfigurationen kommer att diktera vilken typ av gas körsträcka Frontier blir. Eftersom prestanda och effektivitet kan försämras som ett fordon åldrar, är det bäst att göra matten för att avgöra vad lastbilens aktuella MPG är. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Kör din Nissan 4WD tills gas mätare når "E" eller tills bränslet tänds. Omedelbart köra till en bensinstation och tanka upp. Visa tanken skärmen när du är klar. Bestäm hur många liter det tog att fylla tanken upp helt.
2

Inspektera vägmätare skärmen. Detta är fönstret under hastighetsmätaren som visar aktuell körsträcka. Skriv ner den aktuella körsträcka på samma papperslapp du skrev det antal liter som krävs för en fylla.
3

Kör Nissan 4WD tills gas mätare når "E" eller bränsle tänds igen. Inspektera vägmätare skärmen igen och skriva ner den nuvarande körsträcka.
4

Beräkna MPG genom att dividera det totala antalet miles körda på tank med det totala antalet nödvändiga liter för att fylla bilen upp . Till exempel, om du körde 270 miles på tank, och antalet liter som krävs för att fylla bilen upp var 11,6, skulle du dela 270 med 11,6. Resultatet, i exemplet, skulle 23.28, vilket skulle med MPG.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135536.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.