Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur gör jag Blanda Synthetic & Regular baserat fett?

Om du hittar dig själv med ett överskott av konventionell eller syntetiskt fett, kan du kombinera de två för bekvämlighet. Följ den rätta metoden att kombinera syntetiska och regelbunden fett för bästa resultat, det ska dock vissa former av regelbunden och syntetiskt fett eller olja inte kombineras. För det mesta kan du kombinera säkert en måttlig mängd av olika fetter, så länge som de två är kompatibla. Saker du behöver
förseglad behållare
Stor plastsked
Visa fler instruktioner
1

ta reda på basen av fett. Fetter kommer inte vika eller böja om de inte har samma "bas." Till exempel är vissa oljor litium baserade, andra är kiselbaserade. Kombinera inte fetter som inte har samma bas.
2

Avlägsna förseglingen från behållaren.
3

Vik syntetiska fettet i den ordinarie fett hjälp av en plast sked. För bästa resultat, använd ett förhållande av minst tre delar regelbunden fett till varje del syntetiskt fett.
4

Använd en liten mängd av den blandade fett eller olja för dess avsedda ändamål att testa det. Till exempel, fetta en cykel kedja och ta en kort åktur. Om din cykeltur känns normalt och kedjan förblir effektiva snarare än att bli tight eller knarrig, då fett blandningen bör vara effektiva.
5

Förvara blandningen i sluten behållare med på locket ordentligt. Håll den förseglade behållaren på en sval, mörk plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135397.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.