Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Kommer brännolja Ge bättre körsträcka ?

År 1935 hävdade en nybörjare uppfinnare vid namn Charles Pogue han kunde få 200 miles per gallon förångningsgas . Du kan öka bränsle körsträcka genom att öka bränsle temperatur , men det är inte praktiskt i de flesta bilar eller i en stridslysten samhälle . Funktion

del av en bils avgaser är oförbrända kolväten partiklar eftersom bensin inte fullt antändas tills den når 350 grader Fahrenheit , enligt Washington Post . Om du kunde värma upp gasen innan den når bränsleledningen , kan du använda alla dina bränsle .
Överväganden

bilföretag har redan ökat bränsle körsträcka under åren genom att införliva delar av eldningsolja , men detta har inte lett till att 50 procent ökning i bränsle körsträcka gällande av vissa uppfinnare .

Dessutom biltillverkare är inte säker på vad som skulle hända med flyktigt , förångad bensin i en krasch och vem som skulle vara ansvarig för en olycka , enligt Washington Post.
Varning

Naturvårdsverket varnar konsumenter att undvika förmodade gas besparingar enheter som hävdar att värma bränslet . FuelXpander , Gas Meiser I och Greer Fuel Förvärmning är bara några produkter som testats av EPA som producerade nästan inga fördelar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135574.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.