Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 2001 Chevy Suburban

En Suburban är en stor sport utility vehicle med ett olyckligt rykte för "bensinslukande" tendenser. Vid 13 stadens miles per gallon och endast 16 km motorväg per gallon, kan du finna lindring i att veta att det finns en hel del enkla tips och tricks för att förbättra gas körsträcka på 2001 Chevy Suburban. Genom att öva goda ägande vanor och rutiner, är du säker på att få maximal användning från varje tank. Instruktioner
1

Utvärdera dina körvanor. Brukar du accelerera snabbt? Är du orolig för att nå höga hastigheter i en kort tid? Bromsning i onödan, sakta ner och påskynda med en kraftfull "gasen i botten" åtgärd ökar din SUV bränsle körsträcka.
2

Spring-ren din Suburban. Borttagning tyngre utrustning - såsom verktyg, utrustning och bagage - hjälper din bil att fungera smidigare genom att lägga mindre belastning på motorn. Ju hårdare din motor arbetar för att dra vikt, kräver mer bensin det att fungera med en sådan kraft. Genom att minska "extras" i bilen, hjälper du till att minska belastningen på att din motor bär.
3

Kontrollera dina däck. Lufttrycket bör vara rekommenderad kapacitet. Slitbana ska inte bäras. Läckor kommer att framgå om kontinuerliga resor till luftpumpen krävs för att bibehålla en konsekvent läsning. Svaga, matt eller läckande däck orsaka din motor att arbeta hårdare för att bära vikten och kompensera för det arbete som dina däck inte åstadkomma. Däck bör bytas om slitbanan inte är bra eller om skadan inte kan repareras.
4

Ändra din Suburban olja varje 3000 miles. Gammal olja blir klibbigt när det torkar ut, och så småningom orsakar din motorns delar att slipa mot varandra. När din motor försämras, är din bränsletank uppmanas att ge mer och mer bensin i ett försök att hålla din bil kör. Genom att byta olja i tid, kan du vara säker på att motordelarna tillräckligt smorda, därför använder en minimal mängd bensin för att fungera effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135269.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.