Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Gas spara tips

När bensinpriset stiger, chaufförer leta efter sätt att minska konsumtionen. Det finns flera sätt att göra detta, däribland att ändra det sätt som du kör din bil och inte resa med övervikt som inte är nödvändigt för din bil. Spara bara 10 procent en vecka på din bensin kostnader kan lägga upp under loppet av ett år. Tid att värma upp fordonet


Värmer upp motorn på din bil tar inte lång tid. Det tar bara mellan 30 och 45 sekunder för motorn värmas upp och vara redo att köras med maximal effektivitet. Lämnar bilen på tomgång för att värma upp ytterligare tid avfall bensin.
Acceleration

Accelerera långsamt och jämnt när du startar bilen sparar bensin. Vid acceleration, bara sänka din gas mixtra en fjärdedel av vägen till golvet.
Fyllning din bensintank
pumpar

Bensin har en automatisk avstängning off-funktion som stänger av när bensintanken är full. Undvik frestelsen att klämma handtaget på pumpen igen till toppen av din bensintank. När du gör det, riskerar du att spilla bensin.
Behåll din hastighet


På motorvägar och motorvägar, hålla din hastighet nära 55 mph. Mängden bränsle du bränner är 21 procent mindre vid 55 mph än det är vid 65 mph. Denna procentuella skillnaden är likvärdig med att betala $ 3,60 för en liter bensin i stället för $ 3.
Stäng Din Windows

öppna dina fönster ökar motståndet ditt fordon ansikten vid körning på vägen. Detta kan minska din bränsleförbrukning med upp till 10 procent. Hålla dina fönster upp kan hjälpa dig spara upp till $ 3 varje gång du fyller upp din tank, baserad på en 10-liters tank och bensin kostar $ 3 per gallon,
Vehicle Weight

minska vikten på din bil när du kan för att hjälpa till att förbättra bränsleeffektiviteten. Om du har tunga föremål i bagageutrymmet, minskar bränsleeffektivitet. Om du inte behöver dem på den destination du reser till, lagra dessa objekt i ditt hus eller gård.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135154.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.