Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur berätta om jag får dåliga gas körsträcka med pluggar Iridium Spark

En bränslesnål bil kan betyda hela skillnaden i att hålla mer pengar i fickan och samtidigt främja en renare miljö. Det finns några uppgraderingar du kan utföra på din bil och öka gas körsträcka, inklusive byta dina pluggar stock tändstift med dyrare iridium pluggar. Iridium har varit tippad som den nyaste innovationen i tändstiftet teknik sedan platina pluggar kom ut på marknaden under 1980-talet. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

återställa MPG miniräknare, eller resa indikator, på din bil för att börja färskt från noll. Om du har en äldre bil, skriv ner den nuvarande körsträcka på bilen.
2

Kör din bil som vanligt i två veckor. Håll dig till din normala pendling rutin så mycket som möjligt.
3

Beräkna din MPG med resan indikatorn. Använd denna läsning och dela det med hur många liter du behöver för att fylla på tanken. Om du använder en vägmätare, subtrahera din tidigare körsträcka från din senaste siffran och dividera detta belopp med de liter pumpade.
4

Montera pluggarna iridium tändstift. Upprepa steg 1 till 3.
5

Jämför de två uppsättningarna av uppgifter. Tändstift med högre genomsnittliga MPG är effektivare och kommer att avgöra om de iridium pluggar är värt investeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135310.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.